blog blog .

blog

لوازم بیل مکانیکی

بیل مکانیکی، ارتقاء یافته ی بیل های بخار است. از قابلیت های این ماشین می توان به نصب چکش (پیکور) که بسیار پرکاربرد می باشد و نصب مته، سنگ جت، قیچی فلزبر، چنگک، گراپ و ... اشاره نمود. نصب چکش هیدرولیکی یا پنوماتیک به جای باکت بیل مکانیکی، این امکان را فراهم می کند که سطوح و حجم های سنگی یا بتنی را بوسیله مجموعه بیل و چکش تخریب کرد. زیرا بنا به دلایلی نمی توان آنها را با مواد منفجره یا کمپرسور تخریب نمود.
لازم به ذکر است که بدلیل حجم کم باکت و هزینه زیاد نگهداری آن، برای خاک های نرم و با حجم زیاد، لودر وسیله اقتصادی تری می باشد. اما بدلیل رانش ایجاد شده برای ساختمان های اطراف، مورد اطمینان کارهای شهری نیست. این موضوع باعث برتری بیل مکانیکی شده است.
لوازم بیل مکانیکی

انواع بیل مکانیکی
انواع بیل مکانیکی عبارتند از:
3- بیل مکانیکی چرخ لاستیکی
از این نوع بیل مکانیکی در عملیات ساختمان سازی و راهسازی استفاده می شود. زیرا نسبت به انواع دیگر بیل مکانیکی سرعت حرکت بیشتری دارد. بیل مکانیکی چرخ لاستیکی، دارای توان کمتری برای حمل بار و تجهیزات است.
2- بیل مکانیکی چرخ زنجیری
بیل مکانیکی چرخ زنجیری برای جابجایی وسایل سنگین در جهت حفاری های بزرگ کاربرد دارد. این ماشین به راحتی در سطوح شیب دار، لغزنده، مرتفع و پر از شن و سنگ حرکت می کند. همچنین انتقال تجهیزات بوسیله این ماشین آسان است. زیرا می توان دنده های آن را تعویض نمود. موتور بیل مکانیکی چرخ زنجیری از قدرت بالایی برخوردار است. این نوع بیل مکانیکی سرعت پایینی دارد که حدود 5.5 تا 7 کیلومتر در ساعت می باشد.
بیل مکانیکی زنجیری گزینه ای مناسب برای استفاده در عملیات خاکی است. زیرا به صرفه تر بوده و نسبت به انواع دیگر بیل مکانیکی، سریع تر عمل می کند.
سطح چرخ بیل مکانیکی زنجیری، پهن است. به همین دلیل در زمین های سست یا خاک نرم، فشار کمی بر روی خاک وارد می کند. پس برای اجرای پروژه در چنین مکان هایی بسیار مناسب می باشد.
1- بیل مکانیکی کامیونی
یکی از ابتدایی ترین انواع بیل مکانیکی، مدل کامیونی است. در ساختار این وسیله، یک کابین تعبیه شده و بازوی آن از طریق فرمان به حرکت در می آید. در بیل مکانیکی کامیونی، کابین به صورت ثابت در پشت کامیون قرار داده شده و قابلیت چرخش دارد.
6- بیل مکانیکی عنکبوتی
بیل مکانیکی عنکبوتی برای اولین بار به منظور استفاده در زمین های صخره ای ساخته شد. اما بر خلاف تصور عملکرد آن در اجرای پروژه ها چندان موفق نبود. این امر دلایل مختلفی دارد. از این دلایل می توان به رانندگی سخت با این نوع ماشین و هزینه تولید و نگهداری بالای آن اشاره نمود.

5- بیل مکانیکی کششی
بیل مکانیکی کششی از یک اتاقک فرمان، جرثقیل، جام بیل کششی و کابل های لازم جهت قسمت های مختلف تشکیل شده است. این ماشین برای حفاری، خاکبرداری پی و مکان هایی با فضای کار محدود، کاربرد دارد. نوع بیل در این مدل به دو شکل بیل با جام پهن و با جام عرض کم می باشد. برای حفاری های آسان و مکان هایی که سختی زیادی ندارند، از جام پهن و برای مکان هایی با زمین های سخت از جام با عرض کم استفاده می شود. این مدل را با نام های بیل مکانیکی با جام معکوس و کج بیل نیز می شناسند.
4- بیل مکانیکی بکهولودر (Backho loader)
بکهولودرها نمونه ای دیگر از بیل های مکانیکی می باشند که ترکیبی از لودر و بیل مکانیکی هستند. ساختار این مدل به گونه ای می باشد که یک لودر در جلو و یک بیل در عقب آن تعبیه شده است. بکهولودر برای انجام عملیات های سبک، برداشتن موانع، خاکبرداری های سبک و لوله گذاری کانال های کوچک و متوسط کاربرد دارد. این مدل بیل مکانیکی دارای انواع مختلفی می باشد که از جمله می توان به بکهولودر ثابت، گردان و کشویی اشاره نمود.
9- بیل مکانیکی منقاری
بیل مکانیکی منقاری برای مصارف مختلفی مانند انجام عملیات لایروبی، اجرای حفاری های قائم، حمل و انتقال بار به صورت قائم، حمل و جابجایی مصالح (مانند ماسه، شن، ذغال سنگ و ...) مورد استفاده قرار می گیرد.

8- بیل مکانیکی با سیستم کابلی
در ساخت این مدل از یک اتاقک گردان بر روی چرخ و یک بیل استفاده شده است. بیل مکانیکی با سیستم کابلی در دو نوع مکانیکی و هیدرولیکی موجود می باشد.
7- بیل مکانیکی شاول
بکهولودرها نمونه ای دیگر از بیل های مکانیکی می باشند که ترکیبی از لودر و بیل مکانیکی هستند. ساختار این مدل به گونه ای می باشد که یک لودر در جلو و یک بیل در عقب آن تعبیه شده است. بکهولودر برای انجام عملیات های سبک، برداشتن موانع، خاکبرداری های سبک و لوله گذاری کانال های کوچک و متوسط کاربرد دارد. این مدل بیل مکانیکی دارای انواع مختلفی می باشد که از جمله می توان به بکهولودر ثابت، گردان و کشویی اشاره نمود. لوازم بیل های مکانیکی از قیمت بالایی برخوردارند.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ شهریور ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۰۱:۴۹ توسط:admin موضوع: نظرات (0)